follow me:

my wild dress up dolls - free download

Tyhle nebezpečné holky jsem nakreslila cca před třemi roky a dlouhou dobu patřily mezi nejoblíbenější zboží u mě na fleru. Nyní si je můžete stáhnout zdarma a stříhat a oblíkat dle libosti. 

Nejsou to žádné oblíkací panenky pro malé holčičky, ale velké drsné holky, co už něco zažily > klinki na obrázek > stáhny > vytiskni na A4 > vystřihni a oblíkej!

ENJOY!

click on the image > download > print > cut and play:
Alice
Alice: (*14/4/1988) vyrostla v neúplné rodině. Má bratra Josefa a kdysi měla křečka. V šesti letech se ztratila v lese, kde ji týrali obří králíci s ostrýma zubama. S pomocí tří veverek a pěti oříšků se nakonec dostala zpět domů a od té doby našla zalíbení v kožešinách a módě obecně. Pije kávu bez kofeinu, ráda králičí na smetaně a vlastní zbrojní pas. Ve volném čase se věnuji lovu a procházkám. nemá ráda zajíce, morčata, fretky a muže.

Daisy
Daisy: (*3/8/1987) je od malička velmi bystrá. Její otec byl ale vojenský důstojník a na Daisy i její sestru byl velice přísný. Ve dvanácti letech se Daisy vzbouřila a utekla. Díky tvrdému vojenskému výcviku jejího otce, znalosti zbraní a výbušnin, z ní vyrostla specialistka v přežití na bitevním poli. Ačkoliv je vzrůstem velmi drobná a působí křehce a žensky, je prakticky nemožné s ní vyjít. Je velmi svéhlavá, radikální a nezná slitování. Umí být ale také velmi milá, má ráda zvířata a volném čase se věnuje sportu.

Sonja
Sonja (*17/11/1989) pochází z velké, ale chudé rodiny. Je nejstarší ze sedmi sourozenců, ale jejich dětství rozhodně nebylo veselé. Z chudoby jedli i psy, kočky a myši. Sonja odešla hledat své vlastní štěstí v patnácti letech. Od té doby je zapřisáhlá vegetariánka. Práci našla až u potulného cirkusu. Její show - vrhání nožů - nemá konkurenci. Je přesná, rychlá a dost sexy. Ačkoliv pracuje u cirkusu, bojí se lvů a koní. Velmi ráda ale vaří a jednou by chtěla mít svou vlastní zahradu.


Vanda
Vanda (*20/5/1990) vyrostla na ulici. Měla velmi drsné dětství a není to zrovna křehká květinka. Už v devíti letech se sama ubránila před násilníkem, ve dvanácti zneškodnila partu gangsterů a od patnácti let je velmi respektovanou osobou v oboru zločinu. Nikdy nebyla přistižena při činu. Má ráda vanilkovou zmrzlinu a ráda chodí v létě bosá po rozpáleném chodníku. Muži se jí ale dost bojí a proto jen těžko hledá ideálního partnera. V loňském roce si pořídila černou kočku, která se letos oběsila.